Interaktiivinen info - ja kyselyseinä

TAPAHTUMASOVELLUKSEEN LIITETTÄVÄ MEDIASEINÄ SOPII KÄYTTÖÖNNE, kun haluatte esittää kyselyyn annetut vastaukset suoraan infotaululla tai vastaavalle esittämiseen tarkoitetulle päätelaitteelle. Toteuta esimerkiksi kyselyt ja gallupit tai kerää vastauksia erilaisiin haasteisiin. Paneelikeskusteluissa voit heijastaa yleisökysymykset suoraan kaikkien nähtäville. Lisäksi voit kerätä samalla palautteet ja yhteystiedot. Vastausten keruuseen voit käyttää niin kiinteitä iPad-telineitä kuin kävijöiden omia mobiililaitteita.

Voit hyödyntää ratkaisua esimerkiksi:

  1. Liiketiloissa ja toimistoissa: anna työntekijöille mahdollisuus arvioida viihtyvyyttä ja esitä työhyvinvointikyselyn vastaukset avoimesti esimerkiksi aulatilassa.
  2. Paneelikeskusteluissa: Osallista yleisö ja esitä yleisökysymykset reaaliaikaisena osana keskustelun sisältöä.
  3. Messuilla: kiinnitä vieraiden mielenkiinto ja osallista heidät esittämällä messukyselyn tai gallupin vastaukset reaaliajassa osastollasi.

Case :: Tekes

Tekes käytti Catcher infoseinää vuoden 2016 Nordic Business Forum –seminaarissa. Vastauksia kerättiin osastovierailta Catcher-sovelluksella ja vastaukset esitettiin reaaliajassa mediaseinällä. Vieraat pääsivät osallistumaan osastolla käytävän keskustelun sisältöön ja vastaukset jäivät myös muiden nähtäväksi ja kommentoitavaksi.

  • Datan keruu info- ja kyselyseinille

  • Tähän tarkoitukseen voit käyttää joko iPad-sovellusversiota tai selainpohjaista Web-Catcheria.

    Selainpohjainen kysely räätälöidään yrityksesi ilmeen mukaiseksi ja siihen voi vastata millä tahansa laitteella, esimerkiksi tapahtumavieraiden omilla älypuhelimilla tai Windows- tai Android-pohjaisilla tablet-laitteilla.

  • Raportointi

  • Kuten muissakin Catcherin käyttötilanteissa, saat myös infoseinää varten kerätyn datan Excel-, CSV- tai HTML –raporttina automaattisesti suoraan haluamiisi sähköpostiosoitteisiin. Kerätyn datan käsittely on nopeaa ja vaivatonta ja lisäksi pyrimme muokkaamaan raporttipohjia jo toteutuksen tekovaiheessa siten että ne soveltuisivat mahdollisimman hyvin jatkokäyttötarpeitanne varten.

Käyttökohteet / Ratkaisut:

messut tapahtumat kysely gallup tiedonkeräys messusovellus messuseinä mediaseinä kilpailu palaute ipad tabletti