Nettikyselyt

WEB–CATCHER on hyvä ratkaisu ennen kaikkea silloin, kun haluat hyödyntää käyttäjien omia tablet-laitteita tai älypuhelimia palautteen tai muun datan keräämiseen, tai olette jo hankkineet Android- tai Windows-tabletit käyttöönne.

Web-Catcher toimii verkkosivuna kaikilla selaimilla ja päätelaitteilla. Voit ohjata asiakkaasi selainpohjaiseen toteutukseemme esimerkiksi sosiaalisen median tilien, lyhyt-URLin tai QR-koodin kautta, ja tavoittaa näin iPad-sovellusta suuremman käyttäjäjoukon.

Toiminnallisuudet ovat samat kuin muissakin Catcher-toteutuksissa. Visuaalisesti yrityksesi näköisellä ja sisällöllisesti tarpeitasi vastaavalla kokonaisuudella voit järjestää esimerkiksi kilpailun tai asiakastyytyväisyyskyselyn ja kerätä samalla vastaajien yhteystiedot ja markkinointiluvat.

Automaattisen jälkimarkkinointimailin avulla ohjaat vastaajat edelleen muiden sähköisen viestinnän kanavienne pariin, tai jaat vaikkapa verkkokauppatarjouksia tai muuta kampanjamateriaalia.

If desktop kysely If mobiili kysely If mobiili kysely

Case :: If

IF Vahinkovakuutusyhtiölle teimme responsiivisen selainpohjaisen Catcher-toteutuksen, jonka käyttö jatkui messutapahtumasta verkkokampanjaksi. Sisältöä jaettiin muun muassa IFin sosiaalisen median tileillä.

  • Brändäys, kustomoitu sisältö ja jälkimarkkinointi

  • Myös selainpohjainen palautekysely ja sen kautta lähtevä automaattinen jälkimarkkinointi räätälöidään yrityksesi visuaalisen ilmeen ja tiedonkeruutarpeidenne mukaisesti.

  • Raportointi

  • Kuten muissakin Catcherin käyttötilanteissa, saat myös selainpohjaisella versiolla kerätyn datan käyttöösi Excel-, CSV- tai HTML –muodossa. Kerätyn datan käsittely on nopeaa ja vaivatonta, ja pyrimme muokkaamaan raporttipohjia jo toteutuksen tekovaiheessa siten että ne soveltuisivat mahdollisimman hyvin jatkokäyttötarpeitanne varten (CRM, suoramarkkinointi, markkinoinnin automaatio jne).

Käyttökohteet / Ratkaisut:

responsiivisuus verkkosivut sosiaalinen media Android Windows PC laptop Facebook Twitter blogit tablet älypuhelin