Käyttökohteita

Miten ja missä hyödynnät Catcheria

Alexandrian messukysely

Messukyselyt ja -arvonnat

Unohda paperiset lomakkeet ja kerää yhteystiedot, messukyselyiden vastaukset, markkinointiluvat, arvonnan sekä kilpailujen osallistumiset ja muu asiakastieto messusovelluksen avulla. Messujen jälkihoito onnistuu jälkimarkkinointikirjeellä, jolla ohjaat muihin sisältöihin, jaat tarjouksia ja kerrot tuotteistasi. Tapahtuman tiedonkeruu onnistuu helposti iPadilla tai muulla tabletilla.

Linnankellarin asiakaspalautekysely

Asiakaspalaute-kyselyt

Liiketilaan sijoitettu sähköinen asiakaspalautesovellus auttaa asiakastyytyväisyyden ja –kokemuksen mittaamisessa. iPadilla tai muulla tabletilla toteutettu sähköinen asiakaskysely nopeuttaa palautteeseen reagointia ja edesauttaa asiakasuskollisuutta. Samalla keräät myös markkinointiluvat, uutiskirjetilaajat, järjestät arvonnat ja kilpailut sekä automatisoit jälkimarkkinointia automaattisen jälkimarkkinointikirjeen avulla.

Tekes interaktiivinen kyselyseinä

Interaktiiviset info - ja kyselyseinät

Info- ja kyselyseinän avulla järjestät messuilla, tapahtumissa, seminaareissa ja liiketiloissa kyselyt ja muut sisällöt, joiden vastaukset haluat heti kaikkien näkyviin. Esitä vaikka messukyselysi vastaukset reaaliajassa, kerää yleisökysymykset mobiilissa tai järjestä työtyytyväisyyskyselyt esittämällä vastausten jakauma avoimesti.

Tennisgaalan ilmoittautumisjärjestelmä

Vierailija- ja ilmoittautumis-järjestelmät

Toimiston vieraiden kontaktitiedot voidaan kerätä myös tarkoitukseen soveltuvalla sovelluksella. Järjestelmä ilmoittaa isännälle vieraan saapumisesta ja raportoi vierailijadatan vuorokausittain.

if nettikysely

Nettikyselyt

Tilanteisiin, joissa messulla, tapahtumissa tai liiketilassa järjestetyt kartoituskyselyt, palautekyselyt, arvonnat, visat tai vaikka liidien keräämiseen tarkoitetut yhteystietolomakkeet kannattaa rakentaa suoraan WEB-sovelluksena. Mahdollistaa asiakkaiden omien mobiililaitteiden käytön kiinteän iPadin tai muun tabletin lisäksi.

Custom toteutus

Custom

Onko sinulla idea, joka ei vastaa perinteisiä messujen tai liiketilojen asiakaskyselyitä ja yhteystietojen keruuta? Haluatko viedä palautesovellukset ja kartoituskyselyt seuraavalle tasolle, mutta et tiedä miten? Auta meitä auttamaan sinua!